Afspraak maken?

Wat doet een mediator?

Tijdens een scheiding lopen de emoties vaak hoog op. Er is veel verdriet en pijn waardoor het vaak lastig is om samen rationele beslissingen te maken. Om de gesprekken tussen u en uw (ex-)partner goed te laten verlopen, kunt u gebruik maken van een mediator. Een mediator is een onafhankelijk persoon die bemiddelt tussen beide partijen. Waar een advocaat vaak de belangen van een persoon behartigt, staat voor een mediator het gezamenlijk belang voorop.


Met een kantoor op slechts 200 meter van het Centraal Station van Breda zijn we eenvoudig bereikbaar, ook vanuit andere delen van Brabant. Lees hieronder meer over Breda, Eindhoven en Tilburg.


Van den Brekel: uw mediator in Breda, Tilburg en Eindhoven

Bent u op zoek naar een mediator in Breda, Tilburg of Eindhoven? Dan bent u bij Van den Brekel Notariaat aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het notariaat zijn wij gespecialiseerd in het vinden van passende juridische oplossingen. Afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en beide partijen moeten hier achter staan. Ook de wensen van de kinderen zijn erg belangrijk. Deze worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Alleen met heldere afspraken kan iedereen zich zo snel mogelijk weer richten op de toekomst.


Op zoek naar een mediator in Tilburg?

Ook wanneer u in Tilburg woont kunt u bij Van den Brekel Notariaat terecht. Met zowel juridische als emotionele ondersteuning kunt u rekenen op een minder lang en slopend proces. Een scheiding is al moeilijk genoeg voor iedereen. U zit dan zeker niet te wachten op nog meer conflicten of een strijd met rechters en advocaten. Van den Brekel Notariaat zorgt als mediator in Tilburg voor een soepele afhandeling van de scheiding met heldere afspraken in goed overleg.


Echtscheidingsmediator in Eindhoven

Van den Brekel Notariaat is niet alleen werkzaam als mediator in Breda, maar werkt ook als mediator voor (ex-)partners uit Eindhoven. Overweegt u een echtscheidingsmediator? Vraag dan een gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan. Een mediator is tijdens een echtscheiding niet verplicht, maar op vrijwillige basis. Streeft u er beiden naar om er samen goed uit te komen? Neem dan contact op met Van den Brekel Notariaat als echtscheidingsmediator in Eindhoven.

Mediation traject


1

Overeenkomst

tot mediation

2

De mediationfase

3

Oplossingsfase

4

Vaststellings

overeenkomst

Bent u klaar om alles achter u te laten?

Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek  Bellen