Afspraak maken?

Juridisch advies bij een scheiding

Een scheiding is voor beide partners erg vervelend. U belandt samen in een onzekere periode waar u beiden het liefst zo snel en zo goed mogelijk uitkomt. Emoties lopen vaak erg hoog op en de meeste mensen zitten vooral met een hoop vragen. Met name de juridische rompslomp is voor velen een blok aan het been. Het liefst maakt u samen goede afspraken en hoeft er geen rechter aan te pas te komen. Daarom is juridisch advies bij een scheiding voor beide partners van groot belang.


Mediation én juridisch advies

Op het moment dat u gaat trouwen gaat u samen meerdere juridische rechten en plichten aan. Een aantal van die rechten en plichten zijn afhankelijk van het feit of u in gemeenschap van goederen trouwt of onder huwelijkse voorwaarden. Maar een aantal rechten en plichten gelden voor beide huwelijksvormen. Het is erg fijn om tijdens een echtscheiding juridisch te worden bijgestaan. Van den Brekel Notariaat biedt onpartijdige begeleiding in het gehele echtscheidingsproces. We begeleiden niet alleen rondom onderhandelingen en afspraken, maar bieden ook juridisch advies.


Belangrijke punten voor juridisch advies

Bij Van den Brekel Notariaat kunt u terecht voor echtscheidingsmediation. Maar wat kunt u van Van den Brekel Notariaat verwachten als juridisch adviseur? Er zijn verschillende zaken waarover wij juridisch advies geven bij een scheiding. Zo kunt u denken aan wettelijke regelgeving rondom het ouderlijk gezag, alimentatie of uw testament. Maar ook adviseren wij rondom pensioenen, uw huis en hypotheek. Met Van den Brekel als juridisch adviseur weet u waar u recht op heeft, maar ook wat u plichten zijn. Op die manier komt u samen zo snel en goed mogelijk door deze moeilijke periode.

1

Overeenkomst tot mediation

2

De mediationfase

3

De

oplossingsfase

4

Vaststellings overeenkomst

Bent u klaar om alles achter u te laten?

Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek  Bellen